Thursday, June 30, 2011

:: Kawan Tu Macam Mane Ek? ::

KAWAN TU MACAM MANA EK???

- kawan tu bile kite ada singgit..dia ada dua ringgit..kite same2 share beli eskem sandei...

- kawan tu bile kite sedih...perlu dia sangat2...dia sntiasa ngn kite wlO mesej 3,4 pagi...tgh2

mlm..petang..cuti...

- kawan tu bile besday mak dia ke...besday abg dia ke...dia bwk kek kt kite same...

- kawan tu bile besday kite dia susah2 buat kek kita smpai tgh2 malam..pastu gaduh dia cmpak

kek tu..dh penyek bru kasi kite..=)

- kawan tu bile kite marah2 dia...ckp mcm2 kt dia..gaduh ngn dia..tk btegur ngn dia 3bulan..tk

nak kuar makan dgn dia..tknk tdO ngn dia...tp dia ttp kwn ngn kite...

- kawan tu bile kite lapar tgh2 malam dia sanggup teman kite pg 7e pakai bju tido beli makanan

byk2..pastu makan same2 dlm gelap...

- kawan tu bila kite senggugut dia tolong sapukan minyak ngn urut kite...

- kawan tu bile kite malas dia tolong potong kuku kita.tp senget benget!haha

- kawan tu bile kite emsi dia pun sebok nk emsi =p

- kawan tu bile kite ckp nk pegi mana2 dia temankan kite

- kawan tu bile kite ckp nk coki2 sepuluh dia sanggup cari sampai balik keja lewat

- kawan tu dia suke membebel kalo kite wat degil!

- kawan tu klo kite malas basuh tgn dia suapkan kite makan...

- kawan tu bile kite mls iron bju dia tolong ironkan...

- kawan tu bile kite burin kite pegi mandi sungai samer2...hari~hari!

- kawan tu bile same nanges dlm toilet masa kt pejabat lama..=(

- kawan tu bile same2 mandi dlm bilik air kt langkawi pastu same2 kena marah sbb lambat..=)

- kawan tu bile tk leh tido same2 tepuk2 sampai tertido..

- kawan tu bile gaduh kata nk pindah umah dkt sejuta kali tp tk sanggup nak pindah pun! =)

- kawan tu bile kite ajak buat jahat pun dia ikut je...=)

- kawan tu jahat ajak kite ponteng pastu p jalan2..=p

- kawan tu mmg byk sangat kalau nk bagitau.....tk terkata....tapi kawan tu dia dh tkde kt sini nanti...dh tk duduk sebelah kite lagi..dh tk teman kite sarapan pagi2 lagi...dh tk share susu ibu mengandung ngn kite dh...dah tak share vitamin untuk baby dlm perut dya ngn kite dah...dh tk mam mekdi kt sni ngn kite dah...dh tk byk aktviti bersama dah!

papepun..kite kena epi...dia dh dkt ngn somi dia...ngn fmly dia..leh sewa umh sndri..nk dtg nk makan megi kari dia...taruk asam jawa byk2...1 je nk dia tau...kite syg dia wlpun kite ckp dia mcm2....kata dia mcm2....smga dia epi2 kat sana....bye nonoi....kamu kawan kite sampai bile2 tau!



Nanti bahu kite dah hilang sebelah =(

Tuesday, June 28, 2011

:: 3.43 am ::

jarum jam hampir menunjukkan angka 4..tkleh tido.gatal.bengkak.mcm kena ulat bulu tu.penuh kt kaki.baru pas mandi..kurang sikit.tp still tk surut lagi.nak tido pun dh segar ni.alamatnye mcm tk tido je sampai nk p keja satg...apa boleh buat.hang degil kan intan.tanggunglah!

:: sampai bila...... ::

~20 mei 2011 - 29 jun 2011~

dah masuk 39 hari.btul ke kira?
tapi...keadaan aku still mcmni lagi...kdg2 bertambah teruk lagi ada..sehari misti tak 3..4...tak 4...5...tak lima..spuloh!skrang pun tgh mcmni lagi..dah lama tak dapat tido lena..mimpi indah!

tghri td punya pic...tp ni kira basic kot.hehe.bentuk tak banyak!kdg2 keluar bentuk otomen..mak otomen...toknek dia pun ada...panjang2...senang cita ikut suka laki mak tiri dia punya jiran lah nk keluar bentuk pape pun.

ni aku amik dari google.gatal yang sgt gatal ialah gatal d tapak tangan!rasa mcm nk kompang laju2 je sapa yg ada kt sebelah time tu.mcmtu la ghupe dia..sangat menarik dan mmg dabom kan!

ubat dh nk abis dan tetinggal kt kampung pun...air yasin dh byk botol..bedak sejuk...cmpur garam..cmpur air yasin...daun bambu...tumbuk..mandi...kunyit..calamine lotion..krim..cologne..injectiOn..kemiyan..sgla kturunan dettol..sampai tak tahan masa kt kampung haritu aku sapu bam serai kt muka.amik hang!...ok..esok nekad!!! nak p kinik lain pulak..yg merasai je dpt memahami...bye!

Monday, June 27, 2011

:: . ::

takda tajuk.
bangun pagi mata tk leh nk bukak.
tengok kt cermin mcm dh kena gigit semut tu.
sembab!!!
aduhai..kenapa pulak dah!
pastu sakit perutnye....memulas2!
msti sbb nasik goreng semalam pedas...
sampai upis...gatal pulak! abis merah2 tangan...kaki...
Ya Allah....tekak pulak sakit!
suara nk ilang....
ubat pulak tetinggal kt kampung...
duduk kt meja...nak nangis!
dah menanges pun...tk larat...
sangat,,,,,,,,,,,,,,,,,,................

:: beronok~ronok d kampung halaman ::

yeay!!! mari berOnok-ronOk d kampung halaman! tp dh blalu pun kesahnye!.sbtu petang p lepak hotspring...tkde sebab pun aku nk p hotspring tu melainkan ada org ajak...ank buah ajak p...sdara mara ajak...klo sndri2 saje nk pg mmg tkde..bukan poyo tp mmg aku poyo!haha.k..meh nak nengok cmne ghupe tpt tu..dlu masa kecik2 kitOrg p jalan kaki je pagi2..bwk kerang ngn tolo siap rebus kt sana..skang dh lain...100% bubah...mcm dh tk bes...
kedatangan d sambut oleh abg bubble...psstt- mamat nikOn tu sdg menggoda saye untuk amik gmbr ngn depa!kena byr RM15 skali frame...
ni kolam air cejuk! leh mandi campur2 dgn air kincin tah sape2!haha.lau nk p..p ari besa..time depa bwu lepas cuci kolam.bru siOk kot.
ha..kaki sape? cer teka..cer teka...=)
tak lain dan tk bukan kaki somivelu ku...* tgk amik gmbo bajet muscle malek noor kan?kehkeh...*
* poyo *
ni kolam ayo paneh! nk tau paneh ke tak..cer celup kaki kome dlm gmbo ni...cer celup...cer celup..=p
PANAS !!!!...pecah la lemak sebarang dua.
klo ternampak umh ni atas bukit kt jalan nk p kubur..sila hon panjanggggg~panjanggggggg...haha.
*pasu dpn tu bru sampai, mak kata tk tkde tpt nk letak...letak kt tepeng je lah mak.....=) *


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

LAMPIRAN
ini nama dia siput sedut..saje nk bg tau....
yang ni pulak...budu campur tempoyak...pun saje la nk gtau....
ni ikan talapia bakar...bagi tau je.....
sekian, wassalam


* ngeri tau ke lepas makan siput sedut ngn budu tu badan jd mcm katak! *- ni rahsia taw!

:: P>E>R>L>U ::


P.E.R.L.U !!! jawapan saye bagi soalan pada kertas itu...ok puas ati wahai nonoi!!!

sebenarnye nk gtau esOk nk buat sup...list dh buat kt atas tu..esk lunch hour leh p setesko kejap.k bye!

Wednesday, June 22, 2011

:: misi pengamanan d kampung ::

haha.tajuk mcm hampeh.
skrang ada kt kampung.P1wimax mak maseh tk dpt d repair atas sebab2 yg tertentu.jadinye tk tau brapa org yg POKE dkt fb tu...la ni on9 kt pusat ...... tak tau pusat apa.haha.tp yg aku tau mmg dlm felda ni ada 1 tpt untuk berintenet..bayar singgit klo bukan ahli dan lima posen yg jd ahli..smentara tgu mak buat roti canai..leh on9 jap sbb blakang kdai mak keja je.
Sbenarnye ada menda sedih nk citer.tp next time cite...masa terhad...erm...jumpa lagi lain hari lain tempat lain waktu...bye!!!

Monday, June 20, 2011

:: i leb it ::

ok.ni dia VC yg aku ckp aku minat ritu..tangkap leleh punye..sobsob..Y.Y ( blakOn pandai kan intan? ) haha..Ok.jd dengan sedaya upaya nye aku menanam satu impian pada tahun 2006..nk beli pinanO nak main lagu ni..tp hamba mesken hina..dpt beli kibOd je tupun utang tk abis bayo lg.kekeke.

bes kan?kan?kan? =)

* Ok nti aku upload bideo aku main lagu ni tp buat note sndri lepastu ikut suka aku nk buang mana note yang aku tk suka.jahaha...tp main skit je la..tk pandai lagi..huhu... *

+ Nota Kaki Tangan +

Jam menunjukkan pkul 3 pagi.nk habaq tu ja.bye.

Sunday, June 19, 2011

:: BlOg yg bakal d HACK !!! ::

Ketepi!ketepi!
Ati mula la tk bes ni..td bukak blog kak leen senget dan ternampak entry beliau senarai blog yang bakal d hack.hang tk guna kan hackers! tk de keja laen?dan...ada jugak blog aku..aiyo...kena tkar pak guard lain lah lepasni..pakcik jaga yg jaga skrang ni amik yg dh pencen..tu pasai la kan..
tp tk tau la kesahihannye...tp pape pun..kena amik langkah berjaga2 sebelum d hack..Nak tau senarai2 blog yg bakal jd kunjungan HACKERS...Klik TANG SINI


so the best way spya tk d hack ialah...tukar peswed lain...taruk byk2 angka..abjad...smpai sndri kdg2 lupa..=p

Friday, June 17, 2011

:: The Beatles ::

nanak tshirt abg beatles leh? Cari lam tenet jumpa yang baru..tp saiz beso gedabak...yang bundle pun ada...tp harga lebih kurang yang baru...












Cun kan? tapi tkpelah klO tkde,...aku beli tshirt abtrax jingga je..support si Oi tu...

Ok jugakkk! * farah pakai semat je ! *

:: Hari Minggu Yang Ceria ::

Tajuk saje je nk menceriakan diri sndri.Padahal bapak punya bOsan tk tau buat apa.Nk blik kampung tp ari slasa mgu dpn dh nk balik.Saye coti lama slasa smpai isnin pagi bwu balik tepeng.Wah!time tu la nk makan mak masak rendang kerang ( pedulikan gatal! )..
Ok.arini dok umah setat mentelaah matapelajaran ciptaan sndri iaitu belajar note kibod.Aku belasah je letak urup A-Z..diri sndri punya pemahaman.

*sila klik untuk tumbesaran.tgh dok hafal note sndri lagu TONG HUA ( FAIRY TALE ).lagu ni aku jatuh since 2006 lagi..VC dia memang menyentuh hati mak!*

* Gambar tidak berkaitan.Pun tengah kayuh sndri2 blajar petik tali *

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

* NOTA KAKI *


ada orang buatkan saye eskrem goreng,nak bagi ati saye sejuk la tuuwwwww!!! tapi eskem mudah cair...sebab murah kan kan kan...hehe.

papepun..tq my B..luv u sampai zonguldak.( nk ckp smpai syurga tp saye lum tentu masuk syurga sbb slalu derhaka kan!kan!=p )

:: Hantu Lampu ::

Suke tengok Vc Matlutfi ni dan yang ni kot aku paling suka.

PLASTIK - sampah yang paling banyak atas bumi ni - AMIK HANG!=p



*mana la nk bkembang industri muzik kt mlysia ni..tak abis2 nk ciplak.pastu jgn salahkan aku dan mereka mereka semua sebab tk beli cd ori...donlod haram..sebab angpa pun ciplak..angpa pun tk ori...*

:: Bangun dari kegelapan ::

Takda la gelap sangat.cuma tutup lampu kt lam upis ni je.haha.
Bangun je dari kegelapan perut rasa lapaq 'habiaq'..( ada org kedah tu ckup marah sbb salah guna "simpulan bahasa" ni..- tawaq habiaq..=p )
Megi standby dlm beg keje...dan sepeket susu kambing + spirulina sudirman bwk dr umah...

megi kari Xtra pedas ini sesuai untuk proses penghadaman.grenti cirit kata kau.

sila gunakan teleskOp untuk melihat hasil gambar yang memuaskan.

dan, hasilnye...perut sudah kenyang...boleh sambung tido.tp dalam terang.ZZZ ZZZ zzzZZz zZZ

Nota Kaki :
* bila tengOk pic sndri bru prasan dagu ada dua lapis.sblm2 ni tak pasan...Y.Y *

Thursday, June 16, 2011

::Pengumuman ::

Ok, dengan ini saye mengumumkan wireless d tambah lagi satu dengan adanya WiFi di Anjung Cafe. Sila amik perhatian kerana ianya sangat penting bagi proses melajukan tahap kelajuan trafik otak.

wlopun line nye 1 bar je sangat bermakna buat saye!haha...ok time kasih line AryTiger_7 VII dengan passwordnye 04067269.. =)

Wednesday, June 15, 2011

:: Beribu Sesalan ::


Ku susuri malam ini
Yang tidak berbintang sunyi sepi
Juga rembulan dah menghilang
Dalam kelam ku sendiri

Ku mencari hembus bayu
Yang selalu berbisik madah rindu
Kini membisu dalam sayu
Tidak ku temu suaramu

Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu

Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini diiringi
Kisah janji dimungkiri lagi

Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu

Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini
Diiringi

Kisah janji
Dimungkiri
Dimungkiri

Sia-sia ku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu

Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu

Sia-siaku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu

Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu

Beribu sesalanku

- Intan Scha Finas -

Tuesday, June 14, 2011

:: tkda tajuk ::


korban, terkorban, berkorban, mengorbankan, di korban..aku pilih ...

SILA KORBANKAN AKU~!!!


supaya bila dah tkda nanti baru hang ada akai nak p.k perasaan aku!ok.lantak p kt hang.
meluat aihhhhhhh!!!!!


:: Teruskanlah ::

tibe~tibe nak nyanyi lagu ni dalam bilik air.

Pernahkah kau bicara
Tapi tak di dengar
Tak di anggap
Sama sekali
Pernahkan kau tak salah
Tapi disalahkan
Tak di beri
Kesempatan


Kuhidup dengan siapa
Ku tak tau kau siapa
Kau kekasihku tapi
Orang lain bagiku

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau begitu

Kau tak butuh diriku
Aku patung bagimu
Cinta bukan
Kebutuhan mu

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau.. kau begitu

Teruskan lah… teruskan lah..

**kau begitu....kan....kan..kan....**

:: 1001 kesah ::

Banyaknye kesah pada arini..
Sekelip mata yang bercinta putus tgh jalan..
Yang tk kenal berkenen2...
Yang bgaduh..berbaik...
Yang suka jadi tk suka...
Apa2 pun,...hidup perlu d teruskan..


**Masih trus berdOa buat "seseorang" yang masih harap kt marka dia..Smoga dia kuat dan thanx untuk :sesuatu: tengahari td...untuk "mama" katanya..Sedappppp abaq ang!!!!! =)

"jatuh sampai lebam lutuit lagi sakit dr putuih cinta.."- peribahasa orang gila.

Monday, June 13, 2011

:: siyes windu ::

ini siriyes! rindu zaman dulu~dulu...rindu nk kuar dgn korang..mcm dlu..nyanyi2...jalan2...lepak2..main2...rindu sangat!!!luv yuols!!
video
masa ni kt tepeng sentral kot.tkde duit tp nk karoke jugak.so pilih karoke jamban je.hehe...miss korang!

:: Bila APA PUN TAK BLEH ::

Huarghhh...kebosanan melampau..batal ke pOsa arini tidO lama-lama.dr kul 11.30am td dh menyelinap masuk bilik beradu..dkt kul2 bwu mangun./huuhuu/
Arini jiwa memberontak..bila keja tk berapa nk banyak..saye perlukan laman sOsial F itu....dh la kt opis kena blOck...curi line Majlis Perbandaran pun dh tk bleh sejak dua menjak ni...nk msuk blog pun punya susah...asek problem loading....nk cek email pun LANGSUNG tk bleyh..yang boleh cek email RISDA..watdepish oh!!!

asek2 mcmni je!!!!ggrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yang blehnye main angry bird.masalahnye tk minat!!!!!tulun lah!

* Nk mintak tlong Yang Berhormat usulkan perkara ini ke lembaga pengarah kementrian pengguna boleh?

Saturday, June 11, 2011

:: mcm~mcm kan ::

Pelik bila ada org wisau klo2 anak dia lahir nti tk cOmei mcm anak org lain yg cOmei..ohOi...mcmtu pun ada ka? bersyukur je lah d kurniakan anak dari Allah tarik balik apa yg d beri nanti bwu tau! huhu..

*gambar tidak ada kena mengena k

cOmei tu mcmna?nak yg wambut perang ke?putih melepak ke?gigi cantik ke?idung mancung ke? ... bagi aku ckup sifat sudah la...tk pyh p.k2 comei ke tak..ikut muka bapak ke..muka mak ke.. tk penting..anak tu kan anugerah Allah..bye!

Friday, June 10, 2011

:: Nak tuju lagu boleh ? ::


Berangkat pergi biduk kukayuh
Sarat hati yang luka
Agar tak lebih menyakitkan
Jika masih di sini

Bukan cuba untuk melarikan
Dari kerumitan cinta
Tapi waktu ini perlu untukku
Mengupas segalanya

Kadangkala pedih kini mencabarku
Melupakan semua
Tapi persaan kasih padamu
Melebihi diriku
Tapi engkau bagaikan
Tidak mengerti
Halangan cinta hanya kita berdua
Terpaksa aku pergi mencari
Kesilapan sebenarnya

Mengalah bukan kalah
Pergiku bukan lari
Bukan mudah bercinta
Jika pengertian tak setaraf
Menagih korban yang lebih dalam

Thursday, June 9, 2011

:: Si Gadis ::



fynn jamal:
----------
menjadi gadis itu memenatkan
menjadi gadis itu merimaskan
suatu kerja berat dan membeban
menjadi gadis yang ingin sendirian berjalan

keterlaluan berani akan dibenci
keterlaluan lemah akan dikeji
perlu gagah dan tak reti tewas
perlu kuat dihenyak dicantas


wani ardy:
----------
si gadis menelefonku malam itu
teresak mencerita jiwa luluh
dihiris bahasa tajam dari mulut
si gadis tiada daya menutur


wani ardy / ana raffali:
---------------------
lalu aku membalas:
bukan tugasmu memuas
manusia berbeza minda
tak akan sama


ana raffali:
----------
si gadis terus meluah hampa hati
perlakuannya salah serba-serbi
semakin keliru dengan mahu diri
si gadis soal "bagaimana lagi?"


wani ardy / ana raffali:
---------------------
lalu aku berkata--
biar nalurimu beraja
mana hujung sempurna pada manusia?


fynn jamal:
----------
kita gadis memang sering menyongsang rasa
mana cinta, mana rasa, mana dia?
dengar sini, mahalkan air jiwa kamu
simpankanlah dan hulurkan hanya pada dia itu


wani ardy / ana raffali:
---------------------
lalu aku berkata--
biar nalurimu beraja
mana hujung sempurna pada manusia?


fynn jamal:
----------
perlu tabah
perlu gagah
usah resah
usah goyah

ayuh gadis,
berhentilah kau menangis.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

btui kata kak fynn..si gadis perlu tabah,gagah...toksah resah..toksah goyah..dah2 jangan nanges ye intan!!!

Tuesday, June 7, 2011

:: Time Kasih Untuk PINK + PURPLE Ituuu ::

Entry kali ni untuk kakak gangster nama Erma.. <;--nama awak tetap ayu kakak! =) hehe.
Time kasih singgah upis td pastu dpt mekerun kaler pink + purple..nk makan bwh meja lah nanti ada org naknak jugak..kemut! =p

tapi saye tk sampai ati nak mam sorang..sparuh pink untuk nonOi..sparuh pink untuk saye..sparuh pepel untuk nonOi..sparuh pepel untuk saye...Erk! Alhamdulillah...lagi berkat + kenyang = panjangkan pahala kakak Erma...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tadi time lunch p usha fixie kat kedai kain batik..( kedai basikal lah kan )...dh request kt along untuk adiah besday + kawin.hehe.Tp trus mcm tk jd sebab auntie tu ckp nanti tk naik bukit.kijam sunggoh!huhu

sO dpt amik gambo je lah.

*psssttt - kakak erma, awk kata klo nk break kena tonggek pungkoq kan! klO tk naik bukit mcmna? nk kena tolak ke? =)

:: kena inject muntot ::

Malu i tau! Ha.Ha.
Kali ni dgn sepenuh azam dan semangat aku gagahkan diri ke klinik jugak selpas d paksa oleh sorg mber yg kebetulan lpas kitorg p makan mmg dia pun sakit mata tgk tgn n badan aku penuh merah2 mcm kena penumbuk siam.
Sampai spital..dktor tnya pantang ke tak bab makan tu..aku ckp pantang tengok
la.Hehe.pastu dia tnya " u takut jarum tak? "- ini yang aku nk dgr! tk 'sabar2' dh ni.=) trus jawab dgn sekali napas sahaja.." tak tkut..inject je la dktor..dh tk tahan ari2 kena"...ok! Selak sekarang!haha.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mcm kena gigit nyamuk je.ingtkan sakit mcm sesungut.=)
pastu dpt ubat penenang lg.tmbah lagi dua kaler selpas kaler kunin..dpt ijau ngn merah.yg ni lg kaw!
pas kena injectiOn tekak rasa loya mcm titik ubat mata tu,wekkkkk!!!! nk muntah.trus beli ayo ungu ni kt kedai babu.

*selepas yakin cocok itu bleh melegakan kegatalan saye pun mencekik tomyam bersama hidayah hamid tanpa rasa bsalah,kmudian tanggunglah akibatnye!HA-HA ( smpai umh bru tingat nk cuci gelang...huhu )

Monday, June 6, 2011

:: Hepi Besday Cekni ::

Happy Birthday My Big Boss.. ( Ops! senstip ye big2 tu ) =)
Arini besday bos dan agk ksian sbb tgk beliau dtg keja jugak..Pastu org pun tk brapa rmai kt ofis.So lunch hOur & lajak2 masa skit =) kitorg pg bsuka ria dgn bos.


seperti biasa..tpt melepaskan geram+bengang+hangin+ ialah di bilik No 5 KbOx Tepeng Sentral..( nampak tu ama dgn kusyuknye memilih lagu Intifada ) =)

BOs blanje! tk patut kan..besday dia tp dia lak blanja..huhu..( muka nOnOi suka gila kan mkn free ) hehe

COmei kan bos kitOrg yg spoting..=)

Mak Buyung menenggelamkan org blakang! huhu

Bos punye!!!

Ebi tenpura..yg ni cari penyakit namanye!lepastu apa lagi...menggaruklah!huhu

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Tapi takpe...balik td sempat singgah kedai beli ubat penenang..

Sabun di bilik mandi..sabun.....lalalala..."minum dettol anda jadi sihat dan kuat!!!"
Try pakai bedak ni pulak...Kot lau mau ilang kan...

dan tkde yg spesel pun nk kc bOs...cume mini luggage- kaler pink kesukaan bos...Epi Besday Cekni!- adiah d taja Oleh ISMA + NHAH

Lalu bos pun jawab " Kite Suke Beg Ni.Leh Bwk Jalan2...Thanx cyg.
Luv u..Mwwwwwaaahhhhh
" -hehe.


pssstttt- tingat pezen dayah kc tahun lepas.EsOk nk p cuci lah gelang silver tu.dh kunin.=)

Tugasan 3 : Blog Peribadi

Assalamualaikum. Dah enam tahun blog ni bergari..hehe. Buat masa sekarang saya masih bekerja di RISDA Taiping dan juga sebagai seorang ibu...